Ruud Lockefeir imponeert coaches The Voice Senior met Mr. Bojangles: "Totaalpakket!"

Ruud Lockefeir imponeert coaches The Voice Senior met Mr. Bojangles: "Totaalpakket!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 17 september terugkijken bij Gids.tv.

Ruud Lockefeir imponeert coaches <em>The Voice Senior</em> met <em>Mr. Bojangles</em>: &quot;Totaalpakket!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 17 september terugkijken bij Gids.tv. Ruud Lockefeir deed in 1988 al mee aan De Soundmixshow als Rick Astley en daarnaast heeft hij lang gedrumd. Bij The Blind Auditions van The Voice Senior zong hij vanavond Mr. Bojangles en hij weet de jury te imponeren. Vrij snel draaien de eerste coaches voor hem, en uiteindelijk willen drie coaches hem in het team. The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
Ruud Lockefeir imponeert coaches The Voice Senior met Mr. Bojangles: "Totaalpakket!"

Ruud Lockefeir deed in 1988 al mee aan De Soundmixshow als Rick Astley en daarnaast heeft hij lang gedrumd. Bij The Blind Auditions van The Voice Senior zong hij vanavond Mr. Bojangles en hij weet de jury te imponeren. Vrij snel draaien de eerste coaches voor hem, en uiteindelijk willen drie coaches hem in het team.

The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ruud Lockefeir imponeert coaches The Voice Senior met Mr. Bojangles: "Totaalpakket!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV