Video: Adrianne West overtuigt in The Voice Senior met Feeling Good

Video: Adrianne West overtuigt in The Voice Senior met Feeling Good

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 17 september terugkijken bij Gids.tv.

Video: Adrianne West overtuigt in <em>The Voice Senior</em> met <em>Feeling Good</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice Senior van vrijdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice Senior van 17 september terugkijken bij Gids.tv. De 69-jarige Adrianne West beklom vanavond het podium van The Voice Senior met één doel: de jury overtuigen met haar versie van het nummer Feeling Good. En dat is gelukt! Frans Bauer draait als enige en mag Adrianne toevoegen aan zijn team. The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
Video: Adrianne West overtuigt in The Voice Senior met Feeling Good

De 69-jarige Adrianne West beklom vanavond het podium van The Voice Senior met één doel: de jury overtuigen met haar versie van het nummer Feeling Good. En dat is gelukt! Frans Bauer draait als enige en mag Adrianne toevoegen aan zijn team.

The Voice Senior gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Senior terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Adrianne West overtuigt in The Voice Senior met Feeling Good of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV