Jinek gemist? Mirella van Markus over donorvader: "Engste vraag"

Jinek gemist? Mirella van Markus over donorvader: "Engste vraag"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Er ligt nog steeds een flink taboe op het vragen van een donorvader. Mirella van Markus vertelt daar over bij Jinek: "Dat is natuurlijk de engste vraag om te stellen. Helemaal aan het eind als je genoeg gedronken had, dat je hem dan durfde te stellen."

<em>Jinek</em> gemist? Mirella van Markus over donorvader: &quot;Engste vraag&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Er ligt nog steeds een flink taboe op het vragen van een donorvader. Mirella van Markus vertelt daar over bij Jinek: "Dat is natuurlijk de engste vraag om te stellen. Helemaal aan het eind als je genoeg gedronken had, dat je hem dan durfde te stellen." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Mirella van Markus over donorvader: "Engste vraag"

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Mirella van Markus over donorvader: "Engste vraag" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV