Rob Kemps over Gorden in The Wheel: "Hij moet even aan de beademing!"

Rob Kemps over Gorden in The Wheel: "Hij moet even aan de beademing!"

Tijdens The Wheel gooit grappenmaker Rob Kemps er een flauw woordgrapje in als Hans Kazan zijn ervaringen met 'online' bespreekt: "Jij googled, goochelt alleen toch?" Gordon ligt plat van het lachen en Kemps stelt een reclameblok voor: "Gordon moet even aan de beademing!"

Bekijk het fragment uit The Wheel hieronder.

<em>Rob Kemps</em> over Gorden in <em>The Wheel</em>: &quot;Hij moet even aan de beademing!&quot; Tijdens The Wheel gooit grappenmaker Rob Kemps er een flauw woordgrapje in als Hans Kazan zijn ervaringen met 'online' bespreekt: "Jij googled, goochelt alleen toch?" Gordon ligt plat van het lachen en Kemps stelt een reclameblok voor: "Gordon moet even aan de beademing!" Bekijk het fragment uit The Wheel hieronder. The Wheel is elke zaterdag te zien om 20:30 op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Wheel terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

The Wheel is elke zaterdag te zien om 20:30 op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Wheel terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rob Kemps over Gorden in The Wheel: "Hij moet even aan de beademing!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV