The Wheel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Wheel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Wheel gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Rob Kemps over Gorden in The Wheel: "Hij moet even aan de beademing!" Bekijk deze video » In deze nieuwe aflevering van het spelprogramma The Wheel krijgen de deelnemers weer de kans om dankzij hulp van BN'ers de vragen die Rob Kemps stelt te beantwoorden. HulpDeze week zijn Gordon, Evi Hanssen, Albert Verlinde, Hans Kazan, Arjan Postma, Renate Gerschtanowitz en Gerard Ekdom in de studio en doen de kandidaten hun best om 'The Wheel' op het juiste moment te laten stoppen, zodat ze hulp van de BN'er krijgen die gespecialiseerd is in het onderwerp waar de vraag over gaat. AntwoordenIn het midden van het wiel is slechts plek voor één kandidaat, die het spel speelt zolang hij goede antwoorden geeft. Geeft hij een fout antwoord, dan bepaalt The Wheel wie de volgende vraag mag spelen. Dat kan een andere, maar ook dezelfde kandidaat zijn. The Wheel gemist? Rob Kemps blij met terugkomst Wiebe in het spel Bekijk deze video » Zien: Rob Kemps trots op The Wheel-kijkcijfers: "Ongekend" Bekijk deze video » René van der Gijp in Veronica Inside: "Gaan nog veel plezier hebben van Rob Kemps" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze nieuwe aflevering van het spelprogramma The Wheel krijgen de deelnemers weer de kans om dankzij hulp van BN'ers de vragen die Rob Kemps stelt te beantwoorden.

Hulp
Deze week zijn Gordon, Evi Hanssen, Albert Verlinde, Hans Kazan, Arjan Postma, Renate Gerschtanowitz en Gerard Ekdom in de studio en doen de kandidaten hun best om 'The Wheel' op het juiste moment te laten stoppen, zodat ze hulp van de BN'er krijgen die gespecialiseerd is in het onderwerp waar de vraag over gaat.

Antwoorden
In het midden van het wiel is slechts plek voor één kandidaat, die het spel speelt zolang hij goede antwoorden geeft. Geeft hij een fout antwoord, dan bepaalt The Wheel wie de volgende vraag mag spelen. Dat kan een andere, maar ook dezelfde kandidaat zijn.

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Wheel

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Wheel gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV