Matthijs gaat door gemist? De Dijk zingt 'Dansen op de Vulkaan' (video)

Matthijs gaat door gemist? De Dijk zingt 'Dansen op de Vulkaan' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs Gaat Door op zaterdag 18 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs Gaat Door terugkijken bij Gids.tv.

<em>Matthijs gaat door</em> gemist? De Dijk zingt 'Dansen op de Vulkaan' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs Gaat Door op zaterdag 18 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs Gaat Door terugkijken bij Gids.tv. De Dijk opent de uitzending van Matthijs gaat door onder de noemer "Jamming the news" met hun grote hit 'Dansen op de Vulkaan'. Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Matthijs gaat door gemist? De Dijk zingt 'Dansen op de Vulkaan' (video)

De Dijk opent de uitzending van Matthijs gaat door onder de noemer "Jamming the news" met hun grote hit 'Dansen op de Vulkaan'.

Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Matthijs gaat door gemist? De Dijk zingt 'Dansen op de Vulkaan' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV