Wie van de 3: Najib Amhali lacht om Martiens grap over 'behaarde gleuf'

Wie van de 3: Najib Amhali lacht om Martiens grap over 'behaarde gleuf'

Martien Meiland, Britt Dekker, Raven van Dorst en Najib Amhali vormen het vaste panel van Wie van de 3 dat probeert te achterhalen wie van de drie kandidaten tegenover hen de échte schippers, fietsenmakers, patissiers en forensisch rechercheurs zijn. Wie prikt er dwars door het verhaal van de liegende kandidaten heen en wie wordt er met open ogen om de tuin geleid? Bekijk hieronder een fragment van zondag 19 september waarin Martien Meiland een grapje maakt over een behaarde gleuf. Najib kan er wel om lachen.

Wie van de 3 is elke zondag om 21:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Wie van de 3 terugkijken via Gids.tv.

<em>Wie van de 3</em>: Najib Amhali lacht om Martiens grap over 'behaarde gleuf' Martien Meiland, Britt Dekker, Raven van Dorst en Najib Amhali vormen het vaste panel van Wie van de 3 dat probeert te achterhalen wie van de drie kandidaten tegenover hen de échte schippers, fietsenmakers, patissiers en forensisch rechercheurs zijn. Wie prikt er dwars door het verhaal van de liegende kandidaten heen en wie wordt er met open ogen om de tuin geleid? Bekijk hieronder een fragment van zondag 19 september waarin Martien Meiland een grapje maakt over een behaarde gleuf. Najib kan er wel om lachen. Wie van de 3 is elke zondag om 21:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Wie van de 3 terugkijken via Gids.tv.
TV :
Wie van de 3: Najib Amhali lacht om Martiens grap over 'behaarde gleuf'


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wie van de 3: Najib Amhali lacht om Martiens grap over 'behaarde gleuf' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV