Video: Guido Weijers staat voor vrijheid: "Zonder testen toch een volle zaal!"

Video: Guido Weijers staat voor vrijheid: "Zonder testen toch een volle zaal!"

Cabaretier Guido Weijers speelt ondanks de coronamaatregelen alsnog in een bomvol theater. Guido houdt niet van verdeeldheid. Wat nu in de wereld gebeurt vindt hij maar niets. Hij wil gevaccineerden en ongevaccineerden gewoon samen in zijn publiek zien, daarom hanteert hij nog steeds de ander halve meter. "Zonder testen toch een volle zaal", schrijft hij bij de video.

Bekijk hieronder de Shownieuws-beelden met Guido aan het woord over zijn shows.

Video: <em>Guido Weijers</em> staat voor vrijheid: &quot;Zonder testen toch een volle zaal!&quot; Cabaretier Guido Weijers speelt ondanks de coronamaatregelen alsnog in een bomvol theater. Guido houdt niet van verdeeldheid. Wat nu in de wereld gebeurt vindt hij maar niets. Hij wil gevaccineerden en ongevaccineerden gewoon samen in zijn publiek zien, daarom hanteert hij nog steeds de ander halve meter. "Zonder testen toch een volle zaal", schrijft hij bij de video. Bekijk hieronder de Shownieuws-beelden met Guido aan het woord over zijn shows.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Guido Weijers staat voor vrijheid: "Zonder testen toch een volle zaal!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV