Celebrity Matchmakers: Donnie & Edson gaan stuk om kwark-etende Kevin Ramos

Celebrity Matchmakers: Donnie & Edson gaan stuk om kwark-etende Kevin Ramos

Kevin Ramos doet mee aan het Videoland-programma Celebrity Matchmakers. Samen met nog meer mannen vecht hij om Larissa Bruin. Tijdens een date op Larissa's hotelkamer praten ze wat met elkaar, maar Kevin is niet alleen onder de indruk van Larissa. Hij is ook dol op de kwark. De heren Donnie & Edson gaan stuk om de manier waarop Kevin de boerenkwark wegwerkt. Bekijk de hilarische beelden hieronder.

Celebrity Matchmakers is vanaf nu te zien op Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van Celebrity Matchmakers terugkijken via Gids.tv.

<em>Celebrity Matchmakers</em>: <em>Donnie</em> &amp; <em>Edson</em> gaan stuk om kwark-etende <em>Kevin Ramos</em> Kevin Ramos doet mee aan het Videoland-programma Celebrity Matchmakers. Samen met nog meer mannen vecht hij om Larissa Bruin. Tijdens een date op Larissa's hotelkamer praten ze wat met elkaar, maar Kevin is niet alleen onder de indruk van Larissa. Hij is ook dol op de kwark. De heren Donnie & Edson gaan stuk om de manier waarop Kevin de boerenkwark wegwerkt. Bekijk de hilarische beelden hieronder. Celebrity Matchmakers is vanaf nu te zien op Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van Celebrity Matchmakers terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Kijk Celebrity Matchmakers nu op Videoland: Verpest Kevin het nu bij Larissa? Bekijk deze video » Blunder: Larissa Bruin wordt bij verkeerde naam geroepen in Celebrity Matchmakers Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Celebrity Matchmakers: Donnie & Edson gaan stuk om kwark-etende Kevin Ramos of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV