Blunder: Larissa Bruin wordt bij verkeerde naam geroepen in Celebrity Matchmakers

Blunder: Larissa Bruin wordt bij verkeerde naam geroepen in Celebrity Matchmakers

In de serie Celebrity Matchmakers, die afgelopen donderdag van start ging bij Videoland, zien we dat een van de vrijgezelle mannen Larissa bij de verkeerde naam roept. Melvin zegt Lisanne in plaats van Larissa... Dit is een erg grote blunder op zijn eerste dag in het hotel. Bekijk de beelden met Larissa haar reactie hieronder.

Het datingsprogramma Celebrity Matchmakers is vanaf nu te zien op Videoland.

Blunder: <em>Larissa Bruin</em> wordt bij verkeerde naam geroepen in <em>Celebrity Matchmakers</em> In de serie Celebrity Matchmakers, die afgelopen donderdag van start ging bij Videoland, zien we dat een van de vrijgezelle mannen Larissa bij de verkeerde naam roept. Melvin zegt Lisanne in plaats van Larissa... Dit is een erg grote blunder op zijn eerste dag in het hotel. Bekijk de beelden met Larissa haar reactie hieronder. Het datingsprogramma Celebrity Matchmakers is vanaf nu te zien op Videoland.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Blunder: Larissa Bruin wordt bij verkeerde naam geroepen in Celebrity Matchmakers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV