Pauline Wingelaar vindt perfecte match voor Larissa in Celebrity Matchmakers: "Te knap!" (video)

Pauline Wingelaar vindt perfecte match voor Larissa in Celebrity Matchmakers: "Te knap!" (video)

Celebrity Matchmakers is de nieuwe datingshow van Videoland. In het programma wordt single Larissa Bruin geholpen aan een man. Echte Gooische Moeder Pauline Wingelaar zoekt samen met Bo naar de perfecte match voor Larissa: "Deze zijn te knap bij elkaar", wordt er gezegd. Er wordt Italiaans gesproken tijdens de date en Larissa lijkt onder de indruk. Bekijk het fragment hieronder.

Celebrity Matchmakers is vanaf nu te zien op Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van Celebrity Matchmakers terugkijken via Gids.tv.

<em>Pauline Wingelaar</em> vindt perfecte match voor Larissa in <em>Celebrity Matchmakers</em>: &quot;Te knap!&quot; (video) Celebrity Matchmakers is de nieuwe datingshow van Videoland. In het programma wordt single Larissa Bruin geholpen aan een man. Echte Gooische Moeder Pauline Wingelaar zoekt samen met Bo naar de perfecte match voor Larissa: "Deze zijn te knap bij elkaar", wordt er gezegd. Er wordt Italiaans gesproken tijdens de date en Larissa lijkt onder de indruk. Bekijk het fragment hieronder. Celebrity Matchmakers is vanaf nu te zien op Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van Celebrity Matchmakers terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Pauline Wingelaar over derde zwangerschap: "Misselijk en blaasontsteking" (video) Bekijk deze video » Celebrity Matchmakers: Donnie & Edson gaan stuk om kwark-etende Kevin Ramos Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pauline Wingelaar vindt perfecte match voor Larissa in Celebrity Matchmakers: "Te knap!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV