Zien: Kinderen onder de indruk van nieuw Holocaust monument

Zien: Kinderen onder de indruk van nieuw Holocaust monument

Het Nationaal Holocaust Namenmonument is onthuld. Het bestaat uit lange muren met daarop namen van Nederlandse Joden, Roma en Sinti die zijn vermoord tijdens de Tweede Wereldoorlog. Kinderen van basisschool de Kersenboom uit Diemen mochten eerder deze week al kijken bij het monument. Ze waren uitgenodigd door het Nederlands Auschwitz Comité, de organisatie achter het monument.

Bekijk hieronder het fragment uit Het Jeugdjournaal.

Zien: Kinderen onder de indruk van nieuw <em>Holocaust monument</em> Het Nationaal Holocaust Namenmonument is onthuld. Het bestaat uit lange muren met daarop namen van Nederlandse Joden, Roma en Sinti die zijn vermoord tijdens de Tweede Wereldoorlog. Kinderen van basisschool de Kersenboom uit Diemen mochten eerder deze week al kijken bij het monument. Ze waren uitgenodigd door het Nederlands Auschwitz Comité, de organisatie achter het monument. Bekijk hieronder het fragment uit Het Jeugdjournaal. Bekijk ook Zien: Peter R. de Vries na zijn dood geëerd op tv en daarbuiten Bekijk deze video » Humberto: Wouter de Vries en Peter Schouten hopen op monument Peter R. de Vries Bekijk deze video » Zien: Britse premier Boris Johnson worstelt met zijn paraplu Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Kinderen onder de indruk van nieuw Holocaust monument


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Kinderen onder de indruk van nieuw Holocaust monument of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV