Video: Chantal Janzen vraagt Nederland om op Eurovisie Songfestival te stemmen (Gouden Televizierring)

Video: Chantal Janzen vraagt Nederland om op Eurovisie Songfestival te stemmen (Gouden Televizierring)

Chantal Janzen vraagt zondag aan Nederland om op Eurovisie Songfestival te stemmen voor de Gouden Televizierring. Ze deelt de onderstaande Songfestival-video en schrijft erbij: "Ik werd gevraagd om een laatste oproep te doen (stemmen kan alleen vandaag nog) om te stemmen voor een Gouden Televizierring, op het Eurovisie Songfestival afgelopen mei in Rotterdam.

Stemmen!
Ze schrijft verder: "Ik heb daar ontelbaar veel prachtig gemaakte foto’s van, van ons de presentatoren, in dito outfits. Die had ik kunnen plaatsen, maar dat hele songfestival was nooit zo goed geweest, zonder al die geweldige, voor jullie altijd onzichtbare, mensen achter de schermen. Dus ik kies bij deze oproep om te stemmen, een door mij zelf vrij slecht gefilmde video, van een paar mannen van het decor die onzichtbaar voor die 182 miljoen kijkers waren, en zichzelf met hun bijna 2 meter iedere show tot een balletje oprolden om in dat kleine kastje te passen, maar zo ontiegelijk hard gewerkt hebben deze eurovisie-weken in Rotterdam Ahoy. Deze mannen die deze decorstukken stabiel moesten houden, staan nu even symbool voor die HELE productie, voor alle medewerkers!! Want man wat mogen we trots zijn op ons relatief kleine land, wat zich mede dankzij deze shows, weer groot op de kaart heeft gezet in de (Eurovisie) televisie-wereld. Dus bij deze mijn stemoproep, doe het voor deze fantastische prestatie van het HELE team!!! Stemmen kan alleen vandaag nog."

Bekijk de video die Chantal zondag deelt hieronder.

Video: <em>Chantal Janzen</em> vraagt Nederland om op <em>Eurovisie Songfestival</em> te stemmen (Gouden Televizierring) Chantal Janzen vraagt zondag aan Nederland om op Eurovisie Songfestival te stemmen voor de Gouden Televizierring. Ze deelt de onderstaande Songfestival-video en schrijft erbij: "Ik werd gevraagd om een laatste oproep te doen (stemmen kan alleen vandaag nog) om te stemmen voor een Gouden Televizierring, op het Eurovisie Songfestival afgelopen mei in Rotterdam. Stemmen!Ze schrijft verder: "Ik heb daar ontelbaar veel prachtig gemaakte foto’s van, van ons de presentatoren, in dito outfits. Die had ik kunnen plaatsen, maar dat hele songfestival was nooit zo goed geweest, zonder al die geweldige, voor jullie altijd onzichtbare, mensen achter de schermen. Dus ik kies bij deze oproep om te stemmen, een door mij zelf vrij slecht gefilmde video, van een paar mannen van het decor die onzichtbaar voor die 182 miljoen kijkers waren, en zichzelf met hun bijna 2 meter iedere show tot een balletje oprolden om in dat kleine kastje te passen, maar zo ontiegelijk hard gewerkt hebben deze eurovisie-weken in Rotterdam Ahoy. Deze mannen die deze decorstukken stabiel moesten houden, staan nu even symbool voor die HELE productie, voor alle medewerkers!! Want man wat mogen we trots zijn op ons relatief kleine land, wat zich mede dankzij deze shows, weer groot op de kaart heeft gezet in de (Eurovisie) televisie-wereld. Dus bij deze mijn stemoproep, doe het voor deze fantastische prestatie van het HELE team!!! Stemmen kan alleen vandaag nog." Bekijk de video die Chantal zondag deelt hieronder. Bekijk ook Chantal Janzen ontvangt dubbel platina: "Terwijl ik geen popster ben!" (video) Bekijk deze video » Zien: Chantal's Beauty Camper-trio zingt Let's Talk About Sex Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Chantal Janzen vraagt Nederland om op Eurovisie Songfestival te stemmen (Gouden Televizierring) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV