vtwonen weer verliefd op je huis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

vtwonen weer verliefd op je huis gemist? Bekijk hier de hele uitzending

vtwonen weer verliefd op je huis gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk promo van nieuw seizoen vtwonen weer verliefd op je huis: "We gaan helemaal los!" Bekijk deze video » Vanavond start een nieuw seizoen van 'vtwonen weer verliefd op je huis', waarin presentator Kees Tol met de vtwonen-stylisten aan de slag gaat om bewoners weer verliefd op hun huis te laten worden. Elke zondag rond 18:55 uur op SBS6. MuurDeze week worden William en Naomi geholpen. Zij wonen in Noordwijk en besloten na de aankoop een muur door te breken tussen de keuken en woonkamer, waardoor de ruimte nu te groot voelt. Het interieur blijft dan ook leeg voelen. RootsDaarnaast stoeien ze met de indeling. De eettafel staat nu onhandig tegen de muur en de zithoek voelt te ruim aan. William komt uit Australië en mist zijn roots nog altijd. Door een nieuwe inrichting hoopt Naomi dat William een beetje Australië in huis terug vindt. VTWonen weer verliefd op je huis: Kees Tol is klaar voor een spetterende start (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond start een nieuw seizoen van 'vtwonen weer verliefd op je huis', waarin presentator Kees Tol met de vtwonen-stylisten aan de slag gaat om bewoners weer verliefd op hun huis te laten worden. Elke zondag rond 18:55 uur op SBS6.

Muur
Deze week worden William en Naomi geholpen. Zij wonen in Noordwijk en besloten na de aankoop een muur door te breken tussen de keuken en woonkamer, waardoor de ruimte nu te groot voelt. Het interieur blijft dan ook leeg voelen.

Roots
Daarnaast stoeien ze met de indeling. De eettafel staat nu onhandig tegen de muur en de zithoek voelt te ruim aan. William komt uit Australië en mist zijn roots nog altijd. Door een nieuwe inrichting hoopt Naomi dat William een beetje Australië in huis terug vindt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Vtwonen weer verliefd op je huis

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op vtwonen weer verliefd op je huis gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV