2Doc: Alleen tegen de Staat gemist? Bekijk hier de hele uitzending

2Doc: Alleen tegen de Staat gemist? Bekijk hier de hele uitzending

2Doc: Alleen tegen de Staat gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Vanavond in Alleen Tegen De Staat: "Of ik direct 32.000 euro kon overmaken" Bekijk deze video » Documentaire waarin vijf moeders die slachtoffer werden van het Toeslagenschandaal in ijzingwekkende monologen vertellen hoe hun leven en dat van hun kinderen werd verwoest door een systeem waaruit iedere menselijke maat was verdwenen. VorderingsbrievenDe vrouwen vertellen het complete verhaal, vanaf het moment dat de eerste vorderingsbrieven van de belastingdienst hun leven voorgoed veranderde. WantrouwenHet zijn indringende verhalen over vernedering, verlies van eigenwaarde en een groot wantrouwen tegen alle overheidsinstanties die willens en wetens het leven van hun gezin kapotmaakten. Jinek gemist? Renske Leijten (SP) over toeslagenaffaire die al veel langer speelt Bekijk deze video » Humberto: Jurist Orlando Kadir deed aangifte tegen topambtenaren Belastingdienst Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Documentaire waarin vijf moeders die slachtoffer werden van het Toeslagenschandaal in ijzingwekkende monologen vertellen hoe hun leven en dat van hun kinderen werd verwoest door een systeem waaruit iedere menselijke maat was verdwenen.

Vorderingsbrieven
De vrouwen vertellen het complete verhaal, vanaf het moment dat de eerste vorderingsbrieven van de belastingdienst hun leven voorgoed veranderde.

Wantrouwen
Het zijn indringende verhalen over vernedering, verlies van eigenwaarde en een groot wantrouwen tegen alle overheidsinstanties die willens en wetens het leven van hun gezin kapotmaakten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV