Spoorloos gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start een nieuw seizoen van Spoorloos, waarin Derk Bolt mensen bij elkaar probeert te brengen die elkaar uit het oog verloren zijn of zelfs nog nooit ontmoet hebben. Elke maandag rond 21:30 uur op NPO 1. MoederIn de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat Derk Bolt op zoek naar de moeder van Ionut, die is geboren in Roemenië. Daar belandde hij in een kindertehuis. VertellenTwintig jaar geleden was Ionut 5 jaar en werd hij geadopteerd. Vijf jaar geleden vroeg hij aan zijn Nederlandse ouders of ze hem meer willen vertellen over zijn adoptie. SlechtZijn Roemeense moeder was doof en kon niet spreken. Ze kon niet voor Ionut zorgen en bracht hem naar het kindertehuis. Hij was er toen slecht aan toe. Een verzorger uit het kindertehuis trekt zich het lot van Ionut aan en mag hem thuis verzorgen. ToestemmingDe verzorger wil het jongetje dolgraag adopteren, maar krijgt geen toestemming en vervolgens verdwijnt Ionut naar Nederland . Nu hoopt Ionut zowel zijn moeder, als de verzorger uit het kindertehuis terug te zien. Video: Duizenden handtekeningen voor behoud adoptie vanuit het buitenland Bekijk deze video » Prachtige beelden: Cheeta adopteert drie welpjes van andere moeder Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond start een nieuw seizoen van Spoorloos, waarin Derk Bolt mensen bij elkaar probeert te brengen die elkaar uit het oog verloren zijn of zelfs nog nooit ontmoet hebben. Elke maandag rond 21:30 uur op NPO 1.

Moeder
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat Derk Bolt op zoek naar de moeder van Ionut, die is geboren in Roemenië. Daar belandde hij in een kindertehuis.

Vertellen
Twintig jaar geleden was Ionut 5 jaar en werd hij geadopteerd. Vijf jaar geleden vroeg hij aan zijn Nederlandse ouders of ze hem meer willen vertellen over zijn adoptie.

Slecht
Zijn Roemeense moeder was doof en kon niet spreken. Ze kon niet voor Ionut zorgen en bracht hem naar het kindertehuis. Hij was er toen slecht aan toe. Een verzorger uit het kindertehuis trekt zich het lot van Ionut aan en mag hem thuis verzorgen.

Toestemming
De verzorger wil het jongetje dolgraag adopteren, maar krijgt geen toestemming en vervolgens verdwijnt Ionut naar Nederland . Nu hoopt Ionut zowel zijn moeder, als de verzorger uit het kindertehuis terug te zien.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Spoorloos

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spoorloos gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV