Spectaculaire beelden: vulkaanuitbarsting La Palma spuwt lava metershoog de lucht in

Spectaculaire beelden: vulkaanuitbarsting La Palma spuwt lava metershoog de lucht in

Zondag is een vulkaan op La Palma, één van de Canarische Eilanden, uitgebarsten nadat er al een week verhoogde seismische activiteit werd waargenomen. Het levert spectaculaire beelden op van lava dat metershoog de lucht in wordt gespuwd.

Lees verder onder de video.

Spectaculaire beelden: vulkaanuitbarsting <em>La Palma</em> spuwt lava metershoog de lucht in Zondag is een vulkaan op La Palma, één van de Canarische Eilanden, uitgebarsten nadat er al een week verhoogde seismische activiteit werd waargenomen. Het levert spectaculaire beelden op van lava dat metershoog de lucht in wordt gespuwd. Lees verder onder de video. EvacuatieHoewel de beelden indrukwekkend zijn, leven de bewoners van de plaatsjes Alcalá en El Paraiso in angst: zij werden geëvacueerd en inmiddels komen de eerste berichten binnen dat het stromende lava de bewoonde wereld heeft bereikt. Bekijk de beelden van de vulkaanuitbarsting op La Palma hierboven. Bekijk ook Zien: uitbarsting vulkaan Lewotolo op eiland Lembata (Indonesië) veroorzaakt enorme aswolk Bekijk deze video » Bekijk bizarre vulkaanuitbarsting op eiland Saint Vincent Bekijk deze video »
Buitenland :
Spectaculaire beelden: vulkaanuitbarsting La Palma spuwt lava metershoog de lucht in

Evacuatie
Hoewel de beelden indrukwekkend zijn, leven de bewoners van de plaatsjes Alcalá en El Paraiso in angst: zij werden geëvacueerd en inmiddels komen de eerste berichten binnen dat het stromende lava de bewoonde wereld heeft bereikt.

Bekijk de beelden van de vulkaanuitbarsting op La Palma hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spectaculaire beelden: vulkaanuitbarsting La Palma spuwt lava metershoog de lucht in of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV