Kijk LIVE naar situatie La Palma: vulkaanuitbarsting op Canarisch Eiland

Kijk LIVE naar situatie La Palma: vulkaanuitbarsting op Canarisch Eiland

Kijk LIVE naar situatie <em>La Palma</em>: vulkaanuitbarsting op Canarisch Eiland Bovenstaande video werkt niet meer. Bekijk de nieuwe LIVE beelden van de vulkaanuitbarsting op La Palma Zondag is een vulkaan op het Canarische Eiland La Palma met veel geweld tot uitbarsting gekomen. Lava, rook en as worden metershoog de lucht in gespuwd en bewoners van diverse plaatsjes zijn geëvacueerd. Nog altijd komt er veel lava uit de vulkaan. In de livestream hierboven is te zien hoe de situatie rond de vulkaan op dit moment is. Bekijk de livebeelden van de vulkaanuitbarsting op La Palma hierboven. Bekijk ook Bekijk bizarre vulkaanuitbarsting op eiland Saint Vincent Bekijk deze video » Spectaculaire beelden: vulkaanuitbarsting La Palma spuwt lava metershoog de lucht in Bekijk deze video »
Livestream :
Kijk LIVE naar situatie La Palma: vulkaanuitbarsting op Canarisch Eiland

Bovenstaande video werkt niet meer. Bekijk de nieuwe LIVE beelden van de vulkaanuitbarsting op La Palma

Zondag is een vulkaan op het Canarische Eiland La Palma met veel geweld tot uitbarsting gekomen. Lava, rook en as worden metershoog de lucht in gespuwd en bewoners van diverse plaatsjes zijn geëvacueerd. Nog altijd komt er veel lava uit de vulkaan. In de livestream hierboven is te zien hoe de situatie rond de vulkaan op dit moment is.

Bekijk de livebeelden van de vulkaanuitbarsting op La Palma hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar situatie La Palma: vulkaanuitbarsting op Canarisch Eiland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV