Hilarische video: Britt Dekker gooit Enzo Knol voor de bus tijdens live uitzending

Hilarische video: Britt Dekker gooit Enzo Knol voor de bus tijdens live uitzending

De fantastische Britt Dekker doet tijdens haar presentatie op live televisie precies waar zij zo goed in is, namelijk volledig zichzelf zijn. Ze mag de Tina Awards uitreiken aan bekende YouTubers, waarbij ze Enzo Knol volledig voor de bus gooit.

Hilarische video: <em>Britt Dekker</em> gooit Enzo Knol voor de bus tijdens live uitzending De fantastische Britt Dekker doet tijdens haar presentatie op live televisie precies waar zij zo goed in is, namelijk volledig zichzelf zijn. Ze mag de Tina Awards uitreiken aan bekende YouTubers, waarbij ze Enzo Knol volledig voor de bus gooit. Mocht ik dat niet zeggen?Britt vertelt dat de heren van StukTV en Enzo Knol ook waren uitgenodigd, maar dat die niet konden komen. StukTV had namelijk opnames, wat Britt een goede reden vindt om af te zeggen. Enzo daarentegen wilde minimaal 10.000 euro vangen om aanwezig te zijn, wat Britt hardop zegt. Het publiek begint te lachen, waarna de presentatrice zich realiseert dat ze dit misschien beter niet had kunnen zeggen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Giel de Winter blij met Het Jachtseizoen-kijkcijfers: "Dit is lekker wakker worden" (video) Bekijk deze video » Zondag op tv: Martien Meiland verspreekt zich in Wie van de 3 Bekijk deze video »
TV :
Hilarische video: Britt Dekker gooit Enzo Knol voor de bus tijdens live uitzending

Mocht ik dat niet zeggen?
Britt vertelt dat de heren van StukTV en Enzo Knol ook waren uitgenodigd, maar dat die niet konden komen. StukTV had namelijk opnames, wat Britt een goede reden vindt om af te zeggen. Enzo daarentegen wilde minimaal 10.000 euro vangen om aanwezig te zijn, wat Britt hardop zegt. Het publiek begint te lachen, waarna de presentatrice zich realiseert dat ze dit misschien beter niet had kunnen zeggen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hilarische video: Britt Dekker gooit Enzo Knol voor de bus tijdens live uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV