Emotionele Ellen van Dijk: "Wist niet of het goed genoeg zou zijn" (video)

Emotionele Ellen van Dijk: "Wist niet of het goed genoeg zou zijn" (video)

Ellen van Dijk heeft vandaag haar tweede wereldtitel tijdrit verovert in Brugge. De Nederlandse rekende in een spannende strijd af met de Zwitserse Marlen Reusser en haar landgenote Annemiek van Vleuten, die respectievelijk zilver en brons pakten.

Emotionele <em>Ellen van Dijk</em>: &quot;Wist niet of het goed genoeg zou zijn&quot; (video) Ellen van Dijk heeft vandaag haar tweede wereldtitel tijdrit verovert in Brugge. De Nederlandse rekende in een spannende strijd af met de Zwitserse Marlen Reusser en haar landgenote Annemiek van Vleuten, die respectievelijk zilver en brons pakten. Zo'n grote droomDe emotionele Van Dijk vertelt na haar winst hoe de race volgens haar verlopen is. Ze kan het niet laten om hierbij wat emotioneel te worden, omdat het al zo lang de droom was om de wereldtitel voor de tweede keer te veroveren. Ze kan het nog niet helemaal geloven. Bekijk de video van UCI Cycling hierboven Bekijk ook Luik-Bastenaken-Luik Vrouwen 2020: bekijk de samenvatting Bekijk deze video » Zien: Ellen van Dijk ontwijkt motorrijder tijdens WK tijdrit Bekijk deze video »
Wielrennen :
Emotionele Ellen van Dijk: "Wist niet of het goed genoeg zou zijn" (video)

Zo'n grote droom
De emotionele Van Dijk vertelt na haar winst hoe de race volgens haar verlopen is. Ze kan het niet laten om hierbij wat emotioneel te worden, omdat het al zo lang de droom was om de wereldtitel voor de tweede keer te veroveren. Ze kan het nog niet helemaal geloven.

Bekijk de video van UCI Cycling hierboven


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Emotionele Ellen van Dijk: "Wist niet of het goed genoeg zou zijn" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV