Hart van Nederland: gewonden bij frontale botsing bij Harmelen (Utrecht)

Hart van Nederland: gewonden bij frontale botsing bij Harmelen (Utrecht)

<em>Hart van Nederland</em>: gewonden bij <em>frontale botsing</em> bij Harmelen (Utrecht) Op de N419 bij het Utrechtse Harmelen zijn een vrachtwagen en bestelbus frontaal op elkaar gebotst. Daarbij zijn beide bestuurders gewond geraakt. Het is nog niet duidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. In bovenstaande video van Hart van Nederland zie je hoe de huidige situatie is. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Ooggetuige vulkaanuitbarsting La Palma: "Veel rook, wij hebben onze koffers gepakt" (video) Bekijk deze video » Amsterdammers reageren op plofkraak: "Ga gewoon werken voor je geld!" (video) Bekijk deze video » Video: oppas uit Brabant misbruikte 7 meisjes en stuurde beelden door Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Op de N419 bij het Utrechtse Harmelen zijn een vrachtwagen en bestelbus frontaal op elkaar gebotst. Daarbij zijn beide bestuurders gewond geraakt. Het is nog niet duidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. In bovenstaande video van Hart van Nederland zie je hoe de huidige situatie is.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: gewonden bij frontale botsing bij Harmelen (Utrecht) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV