Video: Partij van Poetin houdt meerderheid na Russische verkiezingen

Video: Partij van Poetin houdt meerderheid na Russische verkiezingen

Video: Partij van Poetin houdt meerderheid na <em>Russische verkiezingen</em> In Rusland zijn vrijwilligers druk bezig met het tellen van stemmen. Dit weekend waren er verkiezingen in het land. Tot nu toe lijkt het erop dat de partij van president Poetin heeft gewonnen. En dat is niet echt een verrassing. Hoe dat zit, hoor je in de video hierboven. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Video: Maartje Bijl ontving als eerste Nederlander donor-handen Bekijk deze video » De mannen van StukTV over Jachtseizoen: "Rico Verhoeven vond ik heel moeilijk" (video) Bekijk deze video » Zien: Kinderen onder de indruk van nieuw Holocaust monument Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Partij van Poetin houdt meerderheid na Russische verkiezingen

In Rusland zijn vrijwilligers druk bezig met het tellen van stemmen. Dit weekend waren er verkiezingen in het land. Tot nu toe lijkt het erop dat de partij van president Poetin heeft gewonnen. En dat is niet echt een verrassing. Hoe dat zit, hoor je in de video hierboven.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Partij van Poetin houdt meerderheid na Russische verkiezingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV