Khalid & Sophie gemist? Schrijver Kluun is blij met Boek-Tokkers: "Ga door!"

Khalid & Sophie gemist? Schrijver Kluun is blij met Boek-Tokkers: "Ga door!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? Schrijver Kluun is blij met <em>Boek-Tokkers</em>: &quot;Ga door!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Er wordt van alles geprobeerd om jongeren warm te krijgen voor literatuur, maar het lukt de Boek-Tokkers Noah de Campos de Neto en Melissa Pijpers. Zij enthousiasmeren nieuwe, jonge lezers met hun korte video's op TikTok. Schrijver Kluun is onder de indruk: "Geweldig. Voor mij als schrijver is zulke waardering waar ik het voor doe. Ik ben een publieksschrijver." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Schrijver Kluun is blij met Boek-Tokkers: "Ga door!"

Er wordt van alles geprobeerd om jongeren warm te krijgen voor literatuur, maar het lukt de Boek-Tokkers Noah de Campos de Neto en Melissa Pijpers. Zij enthousiasmeren nieuwe, jonge lezers met hun korte video's op TikTok. Schrijver Kluun is onder de indruk: "Geweldig. Voor mij als schrijver is zulke waardering waar ik het voor doe. Ik ben een publieksschrijver."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Khalid & Sophie gemist? Schrijver Kluun is blij met Boek-Tokkers: "Ga door!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV