Video: Ali B komt met nieuwe vega-versie van Leipe Mocro Flavour

Video: Ali B komt met nieuwe vega-versie van Leipe Mocro Flavour

Video: Ali B komt met nieuwe <em>vega-versie</em> van <em>Leipe Mocro Flavour</em> Dansende kippen, die de dans ontglippen. Of: Wie is er eerder? De kip, of het ei? Allebei even niet, als het ligt aan mij. Het is zomaar een stuk uit het toch al rijke tekstuele oeuvre van Ali B. En dat is allemaal te horen tijdens zijn nieuwe versie van Leipe Mocro Flavour. Hierboven hoor je waarom deze nieuwe versie er moest komen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Ali B komt met nieuwe vega-versie van Leipe Mocro Flavour

Dansende kippen, die de dans ontglippen. Of: Wie is er eerder? De kip, of het ei? Allebei even niet, als het ligt aan mij. Het is zomaar een stuk uit het toch al rijke tekstuele oeuvre van Ali B. En dat is allemaal te horen tijdens zijn nieuwe versie van Leipe Mocro Flavour. Hierboven hoor je waarom deze nieuwe versie er moest komen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Ali B komt met nieuwe vega-versie van Leipe Mocro Flavour of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV