VI gemist? René van der Gijp schatert om vraag Harry Mens: "Dit is zó plat!"

VI gemist? René van der Gijp schatert om vraag Harry Mens: "Dit is zó plat!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 20 september terugkijken bij Gids.tv.

René van der Gijp heeft weer genoten van Business Class van Harry Mens. Mens stelde namelijk een vraag die niemand zag aankomen: "Dat vind ik zo goed!"

Lees verder onder de video.

<em>VI</em> gemist? René van der Gijp schatert om vraag <em>Harry Mens</em>: &quot;Dit is zó plat!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 20 september terugkijken bij Gids.tv. René van der Gijp heeft weer genoten van Business Class van Harry Mens. Mens stelde namelijk een vraag die niemand zag aankomen: "Dat vind ik zo goed!" Lees verder onder de video. PlatHarry Mens heeft, zoals wel vaker, een belegger in de studio. "Iemand die de hele dag in de cijfers zit," is hoe René van der Gijp hem omschrijft. Je zou denken; zo'n belegger is niet van zijn stuk te brengen, maar Harry Mens krijgt het voor elkaar. "Harry maakt het ineens zo plat, dat zelfs deze man het niet meer begrijpt." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Plat
Harry Mens heeft, zoals wel vaker, een belegger in de studio. "Iemand die de hele dag in de cijfers zit," is hoe René van der Gijp hem omschrijft. Je zou denken; zo'n belegger is niet van zijn stuk te brengen, maar Harry Mens krijgt het voor elkaar. "Harry maakt het ineens zo plat, dat zelfs deze man het niet meer begrijpt."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op VI gemist? René van der Gijp schatert om vraag Harry Mens: "Dit is zó plat!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV