Veronica Inside: "Roger Schmidt wisselt structureel zijn beste spelers!"

Veronica Inside: "Roger Schmidt wisselt structureel zijn beste spelers!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 20 september terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em>: &quot;Roger Schmidt wisselt structureel zijn beste spelers!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 20 september terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De heren van Veronica Inside snappen niets van het wisselbeleid van Roger Schmidt. Na de 0-4 overwinning van Feyenoord op PSV moet er toch echt iets gebeuren, vinden Johan Derksen en René van der Gijp. "Hij wisselt structureel zijn beste spelers, dat kan echt niet." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De heren van Veronica Inside snappen niets van het wisselbeleid van Roger Schmidt. Na de 0-4 overwinning van Feyenoord op PSV moet er toch echt iets gebeuren, vinden Johan Derksen en René van der Gijp. "Hij wisselt structureel zijn beste spelers, dat kan echt niet."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: "Roger Schmidt wisselt structureel zijn beste spelers!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV