Johan Derksen in VI over Henk de Jong: "Sympathieke man, maar heel naïef"

Johan Derksen in VI over Henk de Jong: "Sympathieke man, maar heel naïef"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 20 september terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Johan Derksen in <em>VI</em> over <em>Henk de Jong</em>: &quot;Sympathieke man, maar heel naïef&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 20 september terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Henk de Jong had niet het beste weekend van zijn carrière. Met zijn ploeg, Cambuur, verloor hij met maar liefst 9-0 uit bij Ajax. "Henk is een hele sympathieke man, maar ook heel naïef," zei Johan Derksen over de 57-jarige oefenmeester. Ook noemde Derksen hem een padvinder. Je ziet het allemaal in bovenstaande video. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Henk de Jong had niet het beste weekend van zijn carrière. Met zijn ploeg, Cambuur, verloor hij met maar liefst 9-0 uit bij Ajax. "Henk is een hele sympathieke man, maar ook heel naïef," zei Johan Derksen over de 57-jarige oefenmeester. Ook noemde Derksen hem een padvinder. Je ziet het allemaal in bovenstaande video.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in VI over Henk de Jong: "Sympathieke man, maar heel naïef" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV