Chris Woerts in Veronica Inside: "Geweld van Feyenoord-supporters is drukmiddel"

Chris Woerts in Veronica Inside: "Geweld van Feyenoord-supporters is drukmiddel"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 20 september terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Chris Woerts in <em>Veronica Inside</em>: &quot;Geweld van Feyenoord-supporters is drukmiddel&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 20 september terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Onbekenden hebben in de nacht van zaterdag op zondag de ruiten van de voordeur van Feyenoord-directeur Mark Koevermans ingegooid. De aanhang van Feyenoord is sterk verdeeld over de plannen voor het nieuwe stadioncomplex Feyenoord City. In Veronica Inside reageerde Chris Woerts op de situatie: "Het lukt maar niet om goede veiligheidsafspraken te maken. De supporters hebben een drukmiddel gevonden." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Onbekenden hebben in de nacht van zaterdag op zondag de ruiten van de voordeur van Feyenoord-directeur Mark Koevermans ingegooid. De aanhang van Feyenoord is sterk verdeeld over de plannen voor het nieuwe stadioncomplex Feyenoord City. In Veronica Inside reageerde Chris Woerts op de situatie: "Het lukt maar niet om goede veiligheidsafspraken te maken. De supporters hebben een drukmiddel gevonden."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chris Woerts in Veronica Inside: "Geweld van Feyenoord-supporters is drukmiddel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV