Marcel Jacobs over vulkaanuitbarsting La Palma bij Op1: "Wordt een spannende nacht"

Marcel Jacobs over vulkaanuitbarsting La Palma bij Op1: "Wordt een spannende nacht"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Marcel Jacobs over <em>vulkaanuitbarsting</em> La Palma bij <em>Op1</em>: &quot;Wordt een spannende nacht&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Op het Canarische eiland La Palma verwoest een vulkaanuitbarsting zeker honderd huizen. En het einde is nog niet in zicht. Marcel Jacobs woont op het eiland en belde vanavond in bij Op1. "Vannacht is de vraag welke kant de lava opgaat en wie van mijn vrienden de pineut gaat worden. Het wordt een spannende nacht." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marcel Jacobs over vulkaanuitbarsting La Palma bij Op1: "Wordt een spannende nacht"

Op het Canarische eiland La Palma verwoest een vulkaanuitbarsting zeker honderd huizen. En het einde is nog niet in zicht. Marcel Jacobs woont op het eiland en belde vanavond in bij Op1. "Vannacht is de vraag welke kant de lava opgaat en wie van mijn vrienden de pineut gaat worden. Het wordt een spannende nacht."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marcel Jacobs over vulkaanuitbarsting La Palma bij Op1: "Wordt een spannende nacht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV