Joost Vullings bij Op1: "Johan Remkes is zich rot geschokken van onderlinge sfeer"

Joost Vullings bij Op1: "Johan Remkes is zich rot geschokken van onderlinge sfeer"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Joost Vullings bij <em>Op1</em>: &quot;Johan Remkes is zich rot geschokken van onderlinge sfeer&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. We hebben nog steeds geen nieuw kabinet. En dat gaat ook nog wel even duren. Dat zei politiek commentator van EenVandaag Joost Vullings vanavond bij de talkshow Op1. Ook is volgens hem het minderheidskabinet nog geen uitgemaakte zaak: "Remkes is zich rot geschrokken van de onderlinge sfeer. Ze komen er nu achter dat zo’n minderheidskabinet misschien helemaal niet zo’n goed idee is." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Joost Vullings bij Op1: "Johan Remkes is zich rot geschokken van onderlinge sfeer"

We hebben nog steeds geen nieuw kabinet. En dat gaat ook nog wel even duren. Dat zei politiek commentator van EenVandaag Joost Vullings vanavond bij de talkshow Op1. Ook is volgens hem het minderheidskabinet nog geen uitgemaakte zaak: "Remkes is zich rot geschrokken van de onderlinge sfeer. Ze komen er nu achter dat zo’n minderheidskabinet misschien helemaal niet zo’n goed idee is."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Joost Vullings bij Op1: "Johan Remkes is zich rot geschokken van onderlinge sfeer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV