Op1 gemist? Paul Depla wil ondermijning aanpakken: "Slagkracht overheid moet omhoog"

Op1 gemist? Paul Depla wil ondermijning aanpakken: "Slagkracht overheid moet omhoog"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Paul Depla</em> wil ondermijning aanpakken: &quot;Slagkracht overheid moet omhoog&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Morgen is het Prinsjesdag en traditiegetrouw zijn de belangrijkste plannen al uitgelekt. Het demissionaire kabinet zet in op de aanpak van zware criminaliteit, klimaatmaatregelen en de zorg na corona. Maar hoe moet dat geld worden uitgegeven? Volgens burgemeester Paul Depla is het belangrijk dat ondermijning van de overheid hard wordt aangepakt: "Ondermijning eist een steeds grotere plek in de samenleving op. Het maakt de samenleving kapot en de slagkracht van de overheid moet echt omhoog." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Paul Depla wil ondermijning aanpakken: "Slagkracht overheid moet omhoog"

Morgen is het Prinsjesdag en traditiegetrouw zijn de belangrijkste plannen al uitgelekt. Het demissionaire kabinet zet in op de aanpak van zware criminaliteit, klimaatmaatregelen en de zorg na corona. Maar hoe moet dat geld worden uitgegeven? Volgens burgemeester Paul Depla is het belangrijk dat ondermijning van de overheid hard wordt aangepakt: "Ondermijning eist een steeds grotere plek in de samenleving op. Het maakt de samenleving kapot en de slagkracht van de overheid moet echt omhoog."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Paul Depla wil ondermijning aanpakken: "Slagkracht overheid moet omhoog" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV