Chris Woerts in Veronica Inside: "We gaan elke twee jaar WK voetbal krijgen"

Chris Woerts in Veronica Inside: "We gaan elke twee jaar WK voetbal krijgen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 20 september terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Chris Woerts in <em>Veronica Inside</em>: &quot;We gaan elke twee jaar <em>WK voetbal</em> krijgen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 20 september terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. "Er is een ordinaire machtstrijd aan de gang tussen de FIFA en de UEFA," dat meldde Chris Woerts maandagavond in Veronica Inside. "De UEFA is eigenlijk veel rijker dan de FIFA, en daarom wil de FIFA nu elke twee jaar een WK voetbal." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Er is een ordinaire machtstrijd aan de gang tussen de FIFA en de UEFA," dat meldde Chris Woerts maandagavond in Veronica Inside. "De UEFA is eigenlijk veel rijker dan de FIFA, en daarom wil de FIFA nu elke twee jaar een WK voetbal."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chris Woerts in Veronica Inside: "We gaan elke twee jaar WK voetbal krijgen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV