Op1: Ewout Genemans liep mee in bijzondere kliniek met "heel gewone jongeren"

Op1: Ewout Genemans liep mee in bijzondere kliniek met "heel gewone jongeren"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Ewout Genemans liep mee in bijzondere kliniek met &quot;heel gewone jongeren&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Programmamaker Ewout Genemans mocht meelopen in een kliniek voor jongeren die nergens anders terecht kunnen. Hij dacht dat hij met hele bijzondere mensen te maken zou krijgen, maar dat bleek helemaal niet zo te zijn: "Toen ik daar binnen keek zag ik eigenlijk heel veel gewone jongeren." Hij vertelde erover bij Op1. Wanneer de documentairereeks van Ewout Genemans te zien is, is nog niet bekend. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Ewout Genemans liep mee in bijzondere kliniek met "heel gewone jongeren"

Programmamaker Ewout Genemans mocht meelopen in een kliniek voor jongeren die nergens anders terecht kunnen. Hij dacht dat hij met hele bijzondere mensen te maken zou krijgen, maar dat bleek helemaal niet zo te zijn: "Toen ik daar binnen keek zag ik eigenlijk heel veel gewone jongeren." Hij vertelde erover bij Op1. Wanneer de documentairereeks van Ewout Genemans te zien is, is nog niet bekend.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Ewout Genemans liep mee in bijzondere kliniek met "heel gewone jongeren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV