DNA Onbekend aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

DNA Onbekend aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

DNA Onbekend aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending DNA Onbekend is terug met nieuwe afleveringen, waarin Dionne Stax mensen helpt in hun zoektocht naar antwoorden over hun afkomst. Elke dinsdag rond 20:35 uur op NPO 1. RuzieDeze week gaat Dionne langs bij de 52-jarige Marcel. Hij hoort op zijn 23e van zijn vader, na een ruzie, dat hij niet van hem is. Een paar jaar later zegt vader dat wat hij destijds zei, onzin was. Dit brengt Marcel in verwarring. OnderzoekAls hij in 2020 via een zus van zijn vader hoort dat hij misschien van de buurman is, gaat hij op onderzoek uit. Vader zegt dat zijn zus iets verzint. Wat klopt er nu van de verhalen die er rondgaan? Hij zoekt de zekerheid door een DNA-onderzoek te laten doen. GeheimVerder het verhaal van Lies. Twee jaar na de dood van haar moeder, komt de opa van haar vriend met een bijzonder verhaal. De moeder van Lies heeft met hem een geheim gedeeld. Video: uitslag in DNA Onbekend neemt hele rare wending: ''Dit vind ik helemaal niet leuk'' Bekijk deze video » DNA Onbekend: Lenie krijgt na 60 jaar antwoord over haar vader : "Mag ik juichen?" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

DNA Onbekend is terug met nieuwe afleveringen, waarin Dionne Stax mensen helpt in hun zoektocht naar antwoorden over hun afkomst. Elke dinsdag rond 20:35 uur op NPO 1.

Ruzie
Deze week gaat Dionne langs bij de 52-jarige Marcel. Hij hoort op zijn 23e van zijn vader, na een ruzie, dat hij niet van hem is. Een paar jaar later zegt vader dat wat hij destijds zei, onzin was. Dit brengt Marcel in verwarring.

Onderzoek
Als hij in 2020 via een zus van zijn vader hoort dat hij misschien van de buurman is, gaat hij op onderzoek uit. Vader zegt dat zijn zus iets verzint. Wat klopt er nu van de verhalen die er rondgaan? Hij zoekt de zekerheid door een DNA-onderzoek te laten doen.

Geheim
Verder het verhaal van Lies. Twee jaar na de dood van haar moeder, komt de opa van haar vriend met een bijzonder verhaal. De moeder van Lies heeft met hem een geheim gedeeld.

Bekijk hier alle video's en artikelen van DNA Onbekend

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DNA Onbekend aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV