Docu The Mole Agent gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu The Mole Agent gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu The Mole Agent gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze eigenzinnige mix van spionagefilm en observerende documentaire gaat de 83-jarige Sergio undercover in een bejaardentehuis. Hij mag aan de slag als 'mol' voor een cliënt die denkt dat haar moeder in het tehuis wordt mishandeld. HoogbejaardePrivédetective Romulo Aitken heeft een advertentie geplaatst in de krant. Hij zoekt een hoogbejaarde man die undercover kan gaan als bewoner in het bejaardentehuis. Zijn cliënt vermoedt dat haar moeder daar niet goed wordt behandeld. Geheim agentNa verschillende senioren zonder succes te hebben geïnterviewd, neemt hij de 83-jarige Sergio Chamy in dienst. Nu is het Romulo's taak om de hoogbejaarde Sergio op te leiden tot geheim agent. SerieusBewapend met een verborgen camera verhuist Sergio naar het bejaardentehuis en neemt zijn werk uiterst serieus, maar hij begint zich steeds meer te identificeren met zijn medebewoners. Vooral met hun eenzaamheid. Zien: TikTok-psycholoog Daisy rapt over de problemen van jongeren in coronatijd Bekijk deze video » Bekijk Danny's wereld aflevering 8 over de gevolgen van slutshaming Bekijk deze video » Hans Klok in Zomergasten: "Ik laat niets na, behalve filmpjes op YouTube" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze eigenzinnige mix van spionagefilm en observerende documentaire gaat de 83-jarige Sergio undercover in een bejaardentehuis. Hij mag aan de slag als 'mol' voor een cliënt die denkt dat haar moeder in het tehuis wordt mishandeld.

Hoogbejaarde
Privédetective Romulo Aitken heeft een advertentie geplaatst in de krant. Hij zoekt een hoogbejaarde man die undercover kan gaan als bewoner in het bejaardentehuis. Zijn cliënt vermoedt dat haar moeder daar niet goed wordt behandeld.

Geheim agent
Na verschillende senioren zonder succes te hebben geïnterviewd, neemt hij de 83-jarige Sergio Chamy in dienst. Nu is het Romulo's taak om de hoogbejaarde Sergio op te leiden tot geheim agent.

Serieus
Bewapend met een verborgen camera verhuist Sergio naar het bejaardentehuis en neemt zijn werk uiterst serieus, maar hij begint zich steeds meer te identificeren met zijn medebewoners. Vooral met hun eenzaamheid.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Docu The Mole Agent gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV