Zien: Ronald Koeman over de bizarre avond waarop hij een rode kaart kreeg (Força Koeman)

Zien: Ronald Koeman over de bizarre avond waarop hij een rode kaart kreeg (Força Koeman)

Ronald Koeman heeft het in de Videoland-serie Força Koeman over de bizarre avond waarop hij als trainer zelf een rode kaart te pakken had. Ze vonden dat Koeman geen respect had voor de vierde man. Maar Koeman schold niemand uit, dat is wat hij beweert. Bekijk hoe Koeman over deze bizarre avond praat met zijn gezin.

Bekijk de beelden van Força Koeman hieronder. Força Koeman is op Videoland te zien.

Zien: <em>Ronald Koeman</em> over de bizarre avond waarop hij een rode kaart kreeg (<em>Força Koeman</em>) Ronald Koeman heeft het in de Videoland-serie Força Koeman over de bizarre avond waarop hij als trainer zelf een rode kaart te pakken had. Ze vonden dat Koeman geen respect had voor de vierde man. Maar Koeman schold niemand uit, dat is wat hij beweert. Bekijk hoe Koeman over deze bizarre avond praat met zijn gezin. Bekijk de beelden van Força Koeman hieronder. Força Koeman is op Videoland te zien. Bekijk ook Forca Koeman II: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Koeman over verliezende Messi: "Dan loopt hij met een chagrijnige kop" (Força Koeman) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ronald Koeman over de bizarre avond waarop hij een rode kaart kreeg (Força Koeman) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV