Live stream IJsland - Nederland (vrouwenvoetbal)

Live stream IJsland - Nederland (vrouwenvoetbal)

Kijk dinsdag 21 september vanaf 20.45 uur LIVE naar IJsland - Nederland via de livestream hierboven.

Dinsdag spelen de Oranje Leeuwinnen en IJsland tegen elkaar in de WK kwalificatie. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 3 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je IJsland - Nederland op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten IJsland - Nederland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

IJsland - Nederland is dag vanaf 20.30 uur te zien op NPO 3 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>IJsland - Nederland</em> (vrouwenvoetbal) Kijk dinsdag 21 september vanaf 20.45 uur LIVE naar IJsland - Nederland via de livestream hierboven. Dinsdag spelen de Oranje Leeuwinnen en IJsland tegen elkaar in de WK kwalificatie. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 3 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je IJsland - Nederland op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten IJsland - Nederland De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting IJsland - Nederland (vrouwenvoetbal) Bekijk deze video » IJsland - Nederland is dag vanaf 20.30 uur te zien op NPO 3 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream IJsland - Nederland (vrouwenvoetbal)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Live stream IJsland - Nederland (vrouwenvoetbal) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV