Samenvatting IJsland - Nederland (vrouwenvoetbal)

Samenvatting IJsland - Nederland (vrouwenvoetbal)

Samenvatting <em>IJsland - Nederland</em> (vrouwenvoetbal) Alle hoogtepunten IJsland - Nederland Live stream IJsland - Nederland (vrouwenvoetbal) Bekijk deze video » Samenvatting IJsland - Nederland (vrouwenvoetbal) Bekijk deze video » IJsland - Nederland: 0-1 door Daniëlle van de Donk Bekijk deze video » IJsland - Nederland: 0-2 door Jackie Groenen Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen de Oranje Leeuwinnen en IJsland in de WK kwalificatie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing IJsland - Nederland De OranjeLeeuwinnen en IJsland spelen in de WK kwalificatie tegen elkaar in het Laugardalsvöllur in Reykjavik. De wedstrijd begint om 20.45 uur en staat onder leiding van Rebecca Welch. Lees hier waar je de wedstrijd IJsland - Nederland op tv kunt kijken. Bekijk ook deze samenvatting Samenvatting Nederland - Tsjechië (vrouwenvoetbal) Bekijk deze video » Opstelling NederlandVan Veenendaal; Folkertsma, Van der Gragt, Nouwen, Janssen; Roord, Van de Donk, Groenen; Martens, Miedema, Van de Sanden. Opstelling IJslandVolgt z.s.m. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen de Oranje Leeuwinnen en IJsland in de WK kwalificatie.
Voetbal :
Samenvatting IJsland - Nederland (vrouwenvoetbal)

Alle hoogtepunten IJsland - Nederland

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen de Oranje Leeuwinnen en IJsland in de WK kwalificatie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing IJsland - Nederland

De OranjeLeeuwinnen en IJsland spelen in de WK kwalificatie tegen elkaar in het Laugardalsvöllur in Reykjavik. De wedstrijd begint om 20.45 uur en staat onder leiding van Rebecca Welch.

Lees hier waar je de wedstrijd IJsland - Nederland op tv kunt kijken.

Opstelling Nederland
Van Veenendaal; Folkertsma, Van der Gragt, Nouwen, Janssen; Roord, Van de Donk, Groenen; Martens, Miedema, Van de Sanden.

Opstelling IJsland
Volgt z.s.m.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen de Oranje Leeuwinnen en IJsland in de WK kwalificatie.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting IJsland - Nederland (vrouwenvoetbal) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV