HLF8: Robert ten Brink basht Gordon

HLF8: Robert ten Brink basht Gordon

Tijdens het delen van een anekdote over het moment dat Robert ten Brink zijn opwachting maakte bij een Toppers-concert deelt de RTL-presentator onverwachts een sneer uit aan het adres van Gordon: "Dan loop je in zo'n glitterpak. Ik mocht een oud pak van Gordon aan, geloof ik. Dat zat een beetje...", waarbij Ten Brink duidelijk in gebaren aangeeft dat het pak veel te groot voor hem was. Bekijk het fragment van HLF8 hieronder.

<em>HLF8</em>: Robert ten Brink basht Gordon Tijdens het delen van een anekdote over het moment dat Robert ten Brink zijn opwachting maakte bij een Toppers-concert deelt de RTL-presentator onverwachts een sneer uit aan het adres van Gordon: "Dan loop je in zo'n glitterpak. Ik mocht een oud pak van Gordon aan, geloof ik. Dat zat een beetje...", waarbij Ten Brink duidelijk in gebaren aangeeft dat het pak veel te groot voor hem was. Bekijk het fragment van HLF8 hieronder. HLF8 is iedere werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je iedere aflevering en de beste fragmenten van HLF8 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook HLF8 gemist? Van Dik Hout speelt akoestische versie Stil In Mij Bekijk deze video »

HLF8 is iedere werkdag om 19:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je iedere aflevering en de beste fragmenten van HLF8 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op HLF8: Robert ten Brink basht Gordon of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV