Heftig: vrouw Ermelo op haar na geraakt door trein (video)

Heftig: vrouw Ermelo op haar na geraakt door trein (video)

Spoorwegbeheerder ProRail heeft vandaag angstaanjagende beelden gedeeld van een incident bij station Ermelo, dat begin september plaatsvond. Op onderstaande video is te zien hoe een vrouw aan komt rennen bij een spoorwegovergang die al dicht is, vervolgens een andere uitgang zoekt en daarna toch terugkeert naar waar ze vandaan komt. Op dat moment raast een sprinter voorbij die haar echt op een haar na schept.

Heftig: vrouw <em>Ermelo</em> op haar na geraakt door trein (video) Spoorwegbeheerder ProRail heeft vandaag angstaanjagende beelden gedeeld van een incident bij station Ermelo, dat begin september plaatsvond. Op onderstaande video is te zien hoe een vrouw aan komt rennen bij een spoorwegovergang die al dicht is, vervolgens een andere uitgang zoekt en daarna toch terugkeert naar waar ze vandaan komt. Op dat moment raast een sprinter voorbij die haar echt op een haar na schept. Bekijk ook Shownieuws: kan prinses Amalia met een vrouw trouwen? Bekijk deze video » HLF8: Robert ten Brink basht Gordon Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftig: vrouw Ermelo op haar na geraakt door trein (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV