Afdingen met Peter en Nicol in Spanje: "Niet enthousiast doen!" (Familie Gillis: massa is kassa)

Afdingen met Peter en Nicol in Spanje: "Niet enthousiast doen!" (Familie Gillis: massa is kassa)

Dinsdag 21 september is er weer een nieuwe aflevering van Familie Gillis: Massa is kassa te zien op SBS6. In deze aflevering zien we hoe Peter en Nicol genieten van een mini break...

"Niet enthousiast doen"
De millionair heeft nog wat vastgoed aan de Spaanse Costa waar ze zich een paar dagen heerlijk overgeven aan het echte toeristen bestaan. Beetje afdingen hier, een cocktailtje daar. Bekijk het fragment uit Familie Gillis: massa is kassa met het afding-moment waarin Peter een tip geeft aan Nicole hieronder: "Niet enthousiast doen tegen hem."

Familie Gillis: massa is kassa is dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv.

Afdingen met Peter en Nicol in Spanje: &quot;Niet enthousiast doen!&quot; (<em>Familie Gillis: massa is kassa</em>) Dinsdag 21 september is er weer een nieuwe aflevering van Familie Gillis: Massa is kassa te zien op SBS6. In deze aflevering zien we hoe Peter en Nicol genieten van een mini break... "Niet enthousiast doen"De millionair heeft nog wat vastgoed aan de Spaanse Costa waar ze zich een paar dagen heerlijk overgeven aan het echte toeristen bestaan. Beetje afdingen hier, een cocktailtje daar. Bekijk het fragment uit Familie Gillis: massa is kassa met het afding-moment waarin Peter een tip geeft aan Nicole hieronder: "Niet enthousiast doen tegen hem." Familie Gillis: massa is kassa is dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Familie Gillis: Massa is kassa: Nicol laat zien dat ze ook grote auto's kan rijden Bekijk deze video » Familie Gillis: massa is kassa: Zo wordt Peter Gillis nou rijk... Bekijk deze video »
TV :
Afdingen met Peter en Nicol in Spanje: "Niet enthousiast doen!" (Familie Gillis: massa is kassa)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Afdingen met Peter en Nicol in Spanje: "Niet enthousiast doen!" (Familie Gillis: massa is kassa) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV