Kijk LIVE naar persconferentie Rico Verhoeven en Alistair Overeem voor GLORY 79

Kijk LIVE naar persconferentie Rico Verhoeven en Alistair Overeem voor GLORY 79

Kijk LIVE naar persconferentie <em>Rico Verhoeven</em> en <em>Alistair Overeem</em> voor GLORY 79 Op zaterdag 23 oktober aanstaande is het zover: de clash tussen Rico Verhoeven en Alistair Overeem, getiteld 'Collision 3', wordt uitgevochten bij GLORY 79 in het Gelredome te Arnhem. Op dinsdag 21 september geven de tegenstanders hun eerste persconferentie, hierboven LIVE te zien vanaf 20.00 uur. LegendesVerhoeven en Overeem zijn allebei legendes in de vechtsport. De laatste jaren heeft Verhoeven flink gewerkt aan zijn bekendheid, onder meer door zijn gevechten met Badr Hari en Hesdy Gerges. Nu is het dus de beurt aan de 41-jarige (!) Overeem om met Verhoeven de ring in te stappen. Het betekent voor Overeem een terugkeer naar het kickboksen, nadat hij jarenlang successen boekte in de MMA (Mixed Martial Arts). Kijk hierboven op dinsdag 21 september vanaf 20.00 uur LIVE naar de persconferentie van Rico Verhoeven en Alistair Overeem voor GLORY 79. Bekijk ook René van der Gijp wil nieuwe vriendin Rico Verhoeven wel zien: "Is ze lekker?" Bekijk deze video » Rico Verhoeven in Humberto over Alistair Overeem: "Kan het me wellicht moeilijk maken" Bekijk deze video »
Livestream :
Kijk LIVE naar persconferentie Rico Verhoeven en Alistair Overeem voor GLORY 79

Op zaterdag 23 oktober aanstaande is het zover: de clash tussen Rico Verhoeven en Alistair Overeem, getiteld 'Collision 3', wordt uitgevochten bij GLORY 79 in het Gelredome te Arnhem. Op dinsdag 21 september geven de tegenstanders hun eerste persconferentie, hierboven LIVE te zien vanaf 20.00 uur.

Legendes
Verhoeven en Overeem zijn allebei legendes in de vechtsport. De laatste jaren heeft Verhoeven flink gewerkt aan zijn bekendheid, onder meer door zijn gevechten met Badr Hari en Hesdy Gerges. Nu is het dus de beurt aan de 41-jarige (!) Overeem om met Verhoeven de ring in te stappen. Het betekent voor Overeem een terugkeer naar het kickboksen, nadat hij jarenlang successen boekte in de MMA (Mixed Martial Arts).

Kijk hierboven op dinsdag 21 september vanaf 20.00 uur LIVE naar de persconferentie van Rico Verhoeven en Alistair Overeem voor GLORY 79.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie Rico Verhoeven en Alistair Overeem voor GLORY 79 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV