Dit zijn de hoedjes van Prinsjesdag: Sylvana Simons trekt bekijks met kleurrijke outfit

Dit zijn de hoedjes van Prinsjesdag: Sylvana Simons trekt bekijks met kleurrijke outfit

Het is natuurlijk één van de tradities van Prinsjesdag: de hoedjes van de vrouwelijke politici bespreken. Dit jaar is het onder anderen Sylvana Simons die indruk maakt met haar kleurrijke headwrap.

Lees verder onder de video.

Dit zijn de hoedjes van <em>Prinsjesdag</em>: Sylvana Simons trekt bekijks met kleurrijke outfit Het is natuurlijk één van de tradities van Prinsjesdag: de hoedjes van de vrouwelijke politici bespreken. Dit jaar is het onder anderen Sylvana Simons die indruk maakt met haar kleurrijke headwrap. Lees verder onder de video. Bladeren en bomenUiteraard maakt ook Esther Ouwehand, lijsttrekker van de Partij voor de Dieren, zoals elk jaar weer een statement. Ze heeft een jurk van bladeren aan en een op boomstammen geïnspireerde hoed op, omdat we volgens haar "moeten kappen met kappen". En Lilianne Ploumen is maar wat trots op haar hoed, die is gemaakt door Irene Bussemaker - die ook hoeden voor Lady Gaga maakt. Bekijk de hoedjes van Prinsjesdag 2021 hierboven. Bekijk ook Zien: woedende Sylvana Simons schiet volledig uit haar slof tegen Ferd Grapperhaus Bekijk deze video » Zien: Mark Rutte boos op Sylvana Simons: "Dit is een verschrikkelijke motie" Bekijk deze video »
Nieuws :
Dit zijn de hoedjes van Prinsjesdag: Sylvana Simons trekt bekijks met kleurrijke outfit

Bladeren en bomen
Uiteraard maakt ook Esther Ouwehand, lijsttrekker van de Partij voor de Dieren, zoals elk jaar weer een statement. Ze heeft een jurk van bladeren aan en een op boomstammen geïnspireerde hoed op, omdat we volgens haar "moeten kappen met kappen". En Lilianne Ploumen is maar wat trots op haar hoed, die is gemaakt door Irene Bussemaker - die ook hoeden voor Lady Gaga maakt.

Bekijk de hoedjes van Prinsjesdag 2021 hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de hoedjes van Prinsjesdag: Sylvana Simons trekt bekijks met kleurrijke outfit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV