Geert Wilders reageert op Troonrede: "Nederland hunkert naar verkiezingen"

Geert Wilders reageert op Troonrede: "Nederland hunkert naar verkiezingen"

Geert Wilders was er natuurlijk als de kippen bij om de Troonrede van koning Willem-Alexander, waarin het nieuwe beleid van het (demissionaire) kabinet uiteengezet werd, keihard te veroordelen. Volgens Wilders hunkert Nederland naar nieuwe verkiezingen.

Lees verder onder de video.

<em>Geert Wilders</em> reageert op Troonrede: &quot;Nederland hunkert naar verkiezingen&quot; Geert Wilders was er natuurlijk als de kippen bij om de Troonrede van koning Willem-Alexander, waarin het nieuwe beleid van het (demissionaire) kabinet uiteengezet werd, keihard te veroordelen. Volgens Wilders hunkert Nederland naar nieuwe verkiezingen. Lees verder onder de video. GeïmplodeerdZoals we dat van Wilders kennen verschijnt hij met grote woorden voor de microfoon van de NOS. In zijn ogen is het kabinet "geïmplodeerd", terwijl er in Nederland veel grote problemen zijn. Wilders somt onder meer problemen in de zorg, de enorme woningnood en kwesties rond immigratie en asiel aan. Bekijk de reactie van Geert Wilders op de Troonrede hierboven. Bekijk ook Bekijk aankomst bij Troonrede Koning Willem-Alexander en koningin Máxima Bekijk deze video » Video: Joost Vullings fileert Troonrede 2021, "Parade aan nietszeggendheid" Bekijk deze video »
Politiek :
Geert Wilders reageert op Troonrede: "Nederland hunkert naar verkiezingen"

Geïmplodeerd
Zoals we dat van Wilders kennen verschijnt hij met grote woorden voor de microfoon van de NOS. In zijn ogen is het kabinet "geïmplodeerd", terwijl er in Nederland veel grote problemen zijn. Wilders somt onder meer problemen in de zorg, de enorme woningnood en kwesties rond immigratie en asiel aan.

Bekijk de reactie van Geert Wilders op de Troonrede hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Geert Wilders reageert op Troonrede: "Nederland hunkert naar verkiezingen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV