Trailer: Actiefilm Overdrive dinsdag te zien bij Veronica

Trailer: Actiefilm Overdrive dinsdag te zien bij Veronica

De broers Andrew (Scott Eastwood) en Garrett Foster (Freddie Thorp) zijn niet alleen uitzonderlijk goede chauffeurs, ze zijn ook gespecialiseerd in het stelen van de meest luxe en dure auto’s. Wanneer ze in Marseille een zeldzame en onbetaalbare Bugatti uit 1937 stelen blijkt deze van de plaatselijke maffiabaas Jacomo Morier te zijn... Bekijk de trailer Overdrive hieronder.

Overdrive is dinsdag 21 september om 22:45 uur te zien bij Veronica. Je kunt *Overdrive* streamen via ondermeer Netflix.

Trailer: Actiefilm <em>Overdrive</em> dinsdag te zien bij Veronica De broers Andrew (Scott Eastwood) en Garrett Foster (Freddie Thorp) zijn niet alleen uitzonderlijk goede chauffeurs, ze zijn ook gespecialiseerd in het stelen van de meest luxe en dure auto’s. Wanneer ze in Marseille een zeldzame en onbetaalbare Bugatti uit 1937 stelen blijkt deze van de plaatselijke maffiabaas Jacomo Morier te zijn... Bekijk de trailer Overdrive hieronder. Overdrive is dinsdag 21 september om 22:45 uur te zien bij Veronica. Je kunt *Overdrive* streamen via ondermeer Netflix. Bekijk ook Bekijk trailer Take Me Out - Mother Knows Best: vanaf 28 september te zien bij Videoland Bekijk deze video » Bekijk hier de angstaanjagende trailer van Paranormal Activity: Next of Kin Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: Actiefilm Overdrive dinsdag te zien bij Veronica


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Actiefilm Overdrive dinsdag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV