Video: Wopke Hoekstra biedt het koffertje met de Miljoenennota aan in Tweede Kamer

Video: Wopke Hoekstra biedt het koffertje met de Miljoenennota aan in Tweede Kamer

Na de Troonrede van koning Willem-Alexander, dit jaar vanuit de Grote Kerk in Den Haag, keren alle parlementsleden weer terug naar de Tweede Kamer. Daar bood demissionair minister van Financiën Wopke Hoekstra het bekende 'koffertje' met de Miljoennota aan.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Wopke Hoekstra</em> biedt het koffertje met de <em>Miljoenennota</em> aan in Tweede Kamer Na de Troonrede van koning Willem-Alexander, dit jaar vanuit de Grote Kerk in Den Haag, keren alle parlementsleden weer terug naar de Tweede Kamer. Daar bood demissionair minister van Financiën Wopke Hoekstra het bekende 'koffertje' met de Miljoennota aan. Lees verder onder de video. RijksbegrotingIn het koffertje zit traditioneel de rijksbegroting voor het komende jaar (in dit geval 2022). Enkele plannen waren al uitgelekt, bijvoorbeeld meer uitgaven aan het bestrijden van de klimaat- en woningcrisis en de aanpak van de georganiseerde misdaad. In een speciale toespraak deed Hoekstra de plannen van het demissionaire kabinet verder uit de doeken. Bekijk de toespraak van Wopke Hoekstra in de Tweede Kamer hierboven. Bekijk ook Bekijk interview Pieter Omtzigt bij Nieuwsuur: "Niet optimistischer geworden" Bekijk deze video » Video: Rutte, Kaag & Hoekstra naar Landgoed De Zwaluwenberg bij Hilversum Bekijk deze video »
Politiek :
Video: Wopke Hoekstra biedt het koffertje met de Miljoenennota aan in Tweede Kamer

Rijksbegroting
In het koffertje zit traditioneel de rijksbegroting voor het komende jaar (in dit geval 2022). Enkele plannen waren al uitgelekt, bijvoorbeeld meer uitgaven aan het bestrijden van de klimaat- en woningcrisis en de aanpak van de georganiseerde misdaad. In een speciale toespraak deed Hoekstra de plannen van het demissionaire kabinet verder uit de doeken.

Bekijk de toespraak van Wopke Hoekstra in de Tweede Kamer hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Wopke Hoekstra biedt het koffertje met de Miljoenennota aan in Tweede Kamer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV