Terugkijken: Troonrede van koning Willem-Alexander op Prinsjesdag 2021

Terugkijken: Troonrede van koning Willem-Alexander op Prinsjesdag 2021

Het is de derde dinsdag van september, en dat betekent natuurlijk maar één ding: Prinsjesdag! Dat gaat traditioneel gepaard met de Troonrede van koning Willem-Alexander, die hij dit jaar voorlas vanuit de Grote Kerk in Den Haag.

Lees verder onder de video.

Terugkijken: <em>Troonrede</em> van koning Willem-Alexander op <em>Prinsjesdag 2021</em> Het is de derde dinsdag van september, en dat betekent natuurlijk maar één ding: Prinsjesdag! Dat gaat traditioneel gepaard met de Troonrede van koning Willem-Alexander, die hij dit jaar voorlas vanuit de Grote Kerk in Den Haag. Lees verder onder de video. VooruitzichtIn de Troonrede stond de koning onder meer stil bij de onrust en onzekerheid die in Nederland leven, vooral als gevolg van de coronacrisis, de politieke impasse en de polarisatie. Er werd echter ook vooruitgekeken op het komende politieke jaar: wat kunnen we als burgers verwachten van de overheid, met name op het gebied van uitgaven? Kijk de Troonrede van koning Willem-Alexander hierboven terug. Bekijk ook Video: Joost Vullings fileert Troonrede 2021, "Parade aan nietszeggendheid" Bekijk deze video » Geert Wilders reageert op Troonrede: "Nederland hunkert naar verkiezingen" Bekijk deze video » Video: Wopke Hoekstra biedt het koffertje met de Miljoenennota aan in Tweede Kamer Bekijk deze video »
Nieuws :
Terugkijken: Troonrede van koning Willem-Alexander op Prinsjesdag 2021

Vooruitzicht
In de Troonrede stond de koning onder meer stil bij de onrust en onzekerheid die in Nederland leven, vooral als gevolg van de coronacrisis, de politieke impasse en de polarisatie. Er werd echter ook vooruitgekeken op het komende politieke jaar: wat kunnen we als burgers verwachten van de overheid, met name op het gebied van uitgaven?

Kijk de Troonrede van koning Willem-Alexander hierboven terug.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: Troonrede van koning Willem-Alexander op Prinsjesdag 2021 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV