Ali B over nieuwe docu Ali Bouali: "Recent nog gokverslaafd, nu vegan"

Ali B over nieuwe docu Ali Bouali: "Recent nog gokverslaafd, nu vegan"

Rapper en ondernemer Ali B heeft zijn eigen vleesvervangers op de markt gebracht. De Telegraaf-journalist Jeroen Holtrop spreekt hem over zijn leefstijl, maar ook over de documentaire Ali Bouali over hem die binnenkort op Videoland verschijnt.

Verslavingen en geweld
In deze docu-serie vertelt Ali voor het eerst over heftige gebeurtenissen in zijn leven, van verslavingen tot geweld. Bekijk hieronder het interview van De Telegraaf met Ali B over de serie en zijn eigen vleesvervangers.

De docu Ali Bouali is vanaf 16 oktober te zien op Videoland. Je kunt vanaf dan de mooiste fragmenten van Ali Bouali terugkijken via Gids.tv.

<em>Ali B</em> over nieuwe docu <em>Ali Bouali</em>: &quot;Recent nog gokverslaafd, nu vegan&quot; Rapper en ondernemer Ali B heeft zijn eigen vleesvervangers op de markt gebracht. De Telegraaf-journalist Jeroen Holtrop spreekt hem over zijn leefstijl, maar ook over de documentaire Ali Bouali over hem die binnenkort op Videoland verschijnt. Verslavingen en geweldIn deze docu-serie vertelt Ali voor het eerst over heftige gebeurtenissen in zijn leven, van verslavingen tot geweld. Bekijk hieronder het interview van De Telegraaf met Ali B over de serie en zijn eigen vleesvervangers. De docu Ali Bouali is vanaf 16 oktober te zien op Videoland. Je kunt vanaf dan de mooiste fragmenten van Ali Bouali terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Ali B laat 'foute deel' van z'n leven zien in docu Ali Bouali: vanaf 16 oktober te zien op Videoland Bekijk deze video » Videoclip: Ali B (Ali V) & Brace met vega-versie Leipe Mocro Flavour Bekijk deze video »
Show :
Ali B over nieuwe docu Ali Bouali: "Recent nog gokverslaafd, nu vegan"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ali B over nieuwe docu Ali Bouali: "Recent nog gokverslaafd, nu vegan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV