Geïrriteerde Nicol is boos op Peter: "Blijf van me af!" (Familie Gillis: massa is kassa)

Geïrriteerde Nicol is boos op Peter: "Blijf van me af!" (Familie Gillis: massa is kassa)

Dinsdag 21 september is er weer een nieuwe aflevering van Familie Gillis: Massa is kassa te zien op SBS6. In deze aflevering zien we hoe Peter en Nicol genieten van een mini break. Nou genieten... Nicol lijkt nogal boos door al het zand. "Heel me schoenen zitten vol. Blijf van me af", zegt ze geïrriteerd tegen Peter. Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

Familie Gillis: massa is kassa is dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv.

Geïrriteerde Nicol is boos op Peter: &quot;Blijf van me af!&quot; (<em>Familie Gillis: massa is kassa</em>) Dinsdag 21 september is er weer een nieuwe aflevering van Familie Gillis: Massa is kassa te zien op SBS6. In deze aflevering zien we hoe Peter en Nicol genieten van een mini break. Nou genieten... Nicol lijkt nogal boos door al het zand. "Heel me schoenen zitten vol. Blijf van me af", zegt ze geïrriteerd tegen Peter. Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Afdingen met Peter en Nicol in Spanje: "Niet enthousiast doen!" (Familie Gillis: massa is kassa) Bekijk deze video » Familie Gillis: massa is kassa: Peter laat zich niet gek maken door een bandito Bekijk deze video »
TV :
Geïrriteerde Nicol is boos op Peter: "Blijf van me af!" (Familie Gillis: massa is kassa)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geïrriteerde Nicol is boos op Peter: "Blijf van me af!" (Familie Gillis: massa is kassa) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV