Lilian Marijnissen reageert na troonrede: ''Het is een grote puinhoop''

Lilian Marijnissen reageert na troonrede: ''Het is een grote puinhoop''

Met een demissionair kabinet, corona en zonder koets zag Prinsjesdag er opnieuw anders uit dan gebruikelijk. En het koffertje met de Miljoenennota en Rijksbegroting werd overhandigd in het nieuwe Kamergebouw. "Gewone mensen zeggen: ga eens aan het werk." Fractievoorzitter van de SP Lilian Marijnissen heeft er ook wel iets over te zeggen.

Bekijk hieronder het fragment uit Eenvandaag.

<em>Lilian Marijnissen</em> reageert na troonrede: ''Het is een grote puinhoop'' Met een demissionair kabinet, corona en zonder koets zag Prinsjesdag er opnieuw anders uit dan gebruikelijk. En het koffertje met de Miljoenennota en Rijksbegroting werd overhandigd in het nieuwe Kamergebouw. "Gewone mensen zeggen: ga eens aan het werk." Fractievoorzitter van de SP Lilian Marijnissen heeft er ook wel iets over te zeggen. Bekijk hieronder het fragment uit Eenvandaag. Bekijk ook Op1 gemist? Paul Depla wil ondermijning aanpakken: "Slagkracht overheid moet omhoog" Bekijk deze video » Geert Wilders reageert op Troonrede: "Nederland hunkert naar verkiezingen" Bekijk deze video » Video: Wopke Hoekstra biedt het koffertje met de Miljoenennota aan in Tweede Kamer Bekijk deze video »
Entertainment :
Lilian Marijnissen reageert na troonrede: ''Het is een grote puinhoop''


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lilian Marijnissen reageert na troonrede: ''Het is een grote puinhoop'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV